La Fira de Teatre tindrà lloc del 3 al 19 d’octubre.

Des de fa sis anys, el Centre Penitenciari Lledoners (Bages) organitza i acull la seva fira de teatre, una iniciativa que s’emmarca en el programa de difusió i promoció cultural que el centre ha dissenyat per als interns, a fi d’introduir-los en la màgia del món de l’espectacle.

A més de representacions teatrals, la Fira de Teatre Lledoners consta de tallers i altres activitats participatives (de divendres a diumenge), que ofereixen als reclusos eines per reflexionar i rehabilitar-se, de cara a la seva reinserció futura en la societat.

Un any més, l’Associació d’Actors i Directors Professionals (AADPC) hi col·labora, dins del marc de les accions socials engegades des de la Secretaria de Cultura: la col·laboració consisteix en la representació d’una dotzena de muntatges que aniran seguits de col·loquis amb el públic.

L’acció social de l’AADPC, orientada a apropar la cultura als col·lectius amb dificultats per accedir-hi, així com a fer-los visibles a la resta de la societat, queda palesa, d’aquesta manera, en una mostra que a través del joc escènic fa una mica més lliures les persones privades de llibertat.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta