1. La intèrpret ja compta amb una placa a la ronda de les actrius.

Figura clau per entendre la història de les arts escèniques a Catalunya, i ara ella també és història en passar a formar part del planter d’actrius guardonades amb el Premi Margarida Xirgu. Imma Colomer va rebre dilluns la distinció que s’atorga a la millor actriu de la temporada teatral barcelonina 2017-2018, en aquest cas pel seu paper en l’obra Que rebentin els actors, de Gabriel Calderón. L’Agrupació Dramàtica de Barcelona i l’Ajuntament de Molins de Rei són els encarregats de mantenir aquest premi que enguany arriba a la seva 44a edició.

El jurat ha volgut destacar la seva “interpretació generosa” en la peça però també la seva “llarga i compromesa” trajectòria com a dona de teatre. Així mateix, el premi vol ser “un reconeixement especial a una temporada molt activa” per a l’actriu, ja que també ha treballat en els muntatges Prime Time i Un tret al cap.

L’acte de lliurament del guardó va ser a l’Institut del Teatre. Colomer va recollir el guardó de mans de la seva predecessora en la distinció, l’actriu Mercè Sampietro. La glossa de la premiada va anar a càrrec de l’actriu Fina Rius i l’actor Pep Ferrer. Posteriorment, Imma Colomer va procedir a fer la tradicional descoberta de la seva placa a la ronda de les Actrius de la plaça Margarida Xirgu.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta