Dimarts 15 de setembre es farà una trobada virtual sota el títol ‘Conseqüències de la covid-19 als teatres’.

La revista Entreacte i l’associació Recomana organitzen per dimarts 15 de setembre un debat amb institucions i artistes per analitzar la nova temporada escènica del país. Amb el títol ‘Conseqüències de la covid-19 als teatres’ tindrà lloc per Teatre Zoom, a partir de les 19h, al link https://teatrezoom.recomana.cat.

Quines són les conseqüències econòmiques de la pandèmia en els artistes i tècnics que treballen a l’escena? Com mitigar els estralls de la crisi sistèmica que amenaça les arts en viu i els seus treballadors? Quina programació hi pot haver a la cartellera catalana arran de l’aturada dels teatres i l’afectació en el límit d’aforament per la covid-19? Quina hi haurà? Quina caldria que hi hagués? Com ens podem adaptar al nou paradigma?

Hi participaran la directora de l’Àrea de les Arts Escèniques de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), Nèlida Falcó; el membre de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) Toni Albaladejo; el membre del grup de companyies de teatre independent El Col·lectiu, Aleix Fauró; i el president de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), Àlex Casanovas. Moderarà l’acte el periodista i crític teatral Manuel Pérez i Muñoz, director d’Entreacte i membre de Recomana.

El debat es podrà seguir lliurement i en directe a https://teatrezoom.recomana.cat i es recollirà en un article al proper número d’Entreacte.

 

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta