Es faran unes lectures dramatitzades basades en els relats de la secció ‘Autoria’ d’Entreacte

Per a la celebració del Dia Mundial del Teatre 2019, que tindrà lloc el proper 27 de març, l’Associació d’Actors i Directors de Catalunya (AAPDC) està organitzant tres lectures dramatitzades obertes al públic amb l’objectiu que tota la ciutadania gaudeixi d’aquest dia. Es llegiran els relats publicats a la secció ‘Autoria’ dels últims números de la revista Entreacte: El Parc, de Lluïsa Cunillé, Telegrama, de Josep Maria Miró i El ball de la Mia Wallace, de Victoria Szpunberg.

Per a dur a terme aquestes lectures, l’AADPC ha llançat un comunicat on demana: 6 directors/es per conduir l’escena de l’obra (la selecció serà per ordre d’inscripció) i 6 actors i 6 actrius per formar els equips de lectura (la selecció serà a càrrec dels directors/es). Les lectures tindran lloc a l’espai de presentacions del FNAC – El Triangle durant tot el dia. Es faran 3 passis al matí i 3 passis a la tarda, en cada passi es faran les lectures dramatitzades dels 3 minirelats.

Si hi voleu participar, us podeu inscriure aquí per a directors i aquí si sou actors o actrius. Podeu llegir els relats aquí.

Nota d’aclariment: Com a activitat organitzada per l’AADPC i en col·laboració amb AISGE, només els associats i associades d’aquestes entitats entraran en la convocatòria.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta