Com valora Nicolas Cage la seva trajectòria? Com s’aconsegueix un bon càsting?

En el marc del Festival de Sitges, l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya col·labora en l’organització de tres activitats per a professionals del sector: dues sessions amb els actors Ed Harris i Nicolas Cage i la presentació de la Casting Society of America amb la Nancy Bishop.

La xerrada de Nicolas Cage, protagonista de pel·lícules tan mítiques com Arizona Baby, Adaptation o La Roca i guanyador de l’Oscar l’any 1996 per Leaving Las Vegas, tindrà lloc el proper diumenge 7 d’octubre a les 16h a la Carpa Noray de l’Hotel Melià de Sitges. El dijous dia 11 a les 11h del matí els directors de càsting de la Casting Society of America, Nancy Bishop, Sarah Trevis, Manuel Puro i Leo Davis compartiran el seu coneixement sobre aquest sector, discutiran estratègies per potenciar una carrera interpretativa i donaran consells perquè directors i productors aconsegueixin el millor càsting possible.

Finalment, l’endemà divendres a les 12h del migdia a la Carpa Noray de l’Hotel Melià, l’actor i director Ed Harris oferirà una xerrada en profunditat. Harris, conegut pels seus papers a Apolo 13 o El show de Truman, recentment ha recollit grans elogis per la seva interpretació a la sèrie d’HBO Westworld.

L’AAPDC sorteja invitacions entre els seus associats per assistir a les xerrades. Podeu obtenir més informació clicant aquí.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta