Foto: Martí E. BerenguerIsona Passola, Presidenta de l’Acadèmia, i Juanjo Puigcorbé a la festa de candidats de la VIIIa edició dels Premis Gaudí

Les nominacions definitives es donaran a conèixer el pròxim 30 de desembre.

Coincidint amb la Shopping Night, l’Acadèmia del Cinema Català ha presentat els títols de les 72 pel·lícules candidates a la vuitena edició dels Premis Gaudí.

Són 36 llargmetratges de ficció, 10 pel·lícules documentals, 1 pel·lícula d’animació, 5 pel·lícules per a televisió, 10 curtmetratges i 10 pel·lícules europees. També hi opten els professionals catalans que intervenen en 7 pel·lícules de producció no catalana.

La festa de presentació va reunir més de 400 cineastes, entre els equips artístics i tècnics de les pel·lícules candidates, els acadèmics, els representants del sector, la indústria i les institucions.

El passat 26 d’octubre es tancà la inscripció de pel·lícules per participar a la vuitena edició dels Premis Gaudí, que han d’haver estat estrenades entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2015.

Entre les dades de l’edició ja coneixem que l’actriu Rossy de Palma conduirà la gala de lliurament dels guardons que tindrà lloc el diumenge 31 de gener a l’Auditori Fòrum-CCIB.

Podeu consultar el llistat de Candidats als Premis Gaudí

 

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta