L’emissió és possible per la col·laboració de l’Institut del Teatre, Fundació SGAE i ScannerFM.

El món de les arts escèniques puja el teló també a la ràdio, «Això és un drama» és el títol d’un nou espai que impulsa Fundació SGAE l’Institut del Teatre (IT) i que s’emetrà cada dijous, a partir de les 18:30 h, per ScannerFM.

L’espai tindrà com a punt de partida els projectes artístics i acadèmics dels seus convidats, amb l’objectiu de mostrar com les arts escèniques serveixen com a mirall i reflex de problemàtiques o temes de caire general.

La primera emissió serà el pròxim dijous 23 de març, a les 18.30 hores, des de la sala d’exposicions del Museu de les Arts Escèniques (MAE) de l’IT.

«Això és un drama» és un programa en format de tertúlia d’emissió setmanal, en directe i obert al públic des de l’Institut del Teatre. El periodista Bruno Sokolowicz, cofundador de ScannerFM i conegut per programes com Sputnik al Canal 33 o Tips a TV2, el presentarà i conduirà, i el compositor, músic i emprenedor cultural Rafel Plana, coordinador dels músics de l’Institut del Teatre, n’és el responsable de continguts i de producció.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta