Àlex Rigola

L’exdirector del Teatre Lliure negocia la seva incorporació a la dotació escènica de la Comunidad de Madrid.

La successió d’Albert Boadella al capdavant dels Teatros del Canal de la Comunidad de Madrid ja té un nom, i també serà català. Àlex Rigola es troba en plena negociació per dirigir la dotació a falta de perfilar detalls com la gestió dels espais alternatius, sales de menor mida que també depenen del Canal i que segons algunes fonts seran controlades per un altre gestor.

Rigola, per tant, controlarà la programació de les sales grans si finalment les parts arriben a un acord. De moment, des de la Comunidad es mostren “encantats de poder comptar amb el director”. La decisió del Govern de Cristina Cifuentes de negociar la incorporació d’un nou director no compta amb el suport de l’oposició regional, PSOE i Podemos, que havien exigit un concurs públic per a cobrir la plaça.

Rigola es troba a punt d’abandonar la Biennal de Venècia que ha dirigit als últims anys transformant-la en un espai de formació i creativitat. Abans havia estat director del Teatre Lliure entre els anys 2003 i 2011 on va imprimir el seu segell d’innovació al mateix temps que obria les arts escèniques catalanes als vents de canvi estètic que circulaven per Europa.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta