Foto: Ros Ribas

Dirigirà la dotació pública els pròxims quatre anys.

Després de mesos d’endarreriment, 2016 acaba finalment amb la revelació del nom que substituirà Francesc Casadesús al capdavant del Mercat de les Flors. Àngels Margarit serà la directora de la dotació pública els pròxims quatre anys, així ho ha fet públic aquest divendres el consell general del Consorci que gestiona la institució.

La comissió de valoració de les diferents propostes ha considerat la destacada trajectòria de Margarit (Terrassa, 1960) al sector de la dansa, el reconeixement de la professió, la seva vinculació amb projectes educatius i la seva experiència en la gestió de festivals.

La comissió de valoració l’han integrat Valentí Oviedo, Xavier Marcè, Jordi Fàbrega, Josep Solà i Nèlida Falcó, i ha comptat amb una comissió d’assessors assistents formada per Eva Martínez, Maria José Cifuentes, Margaridad Troguet, Montse Colomer, Josep Tugues i Pere Faura.

Margarit es dedica a la dansa en les seves múltiples vessants. Ha exercit de ballarina, pedagoga i coreògrafa. Pertany a la primera generació de ballarins contemporanis sorgida a principis dels 80 a Barcelona, un bagatge que li ha permès crear i nodrir des del 1985 la seva companyia Mudances.

Els seus espectacles han estat coproduïts en importants festivals i programacions internacionals, i al llarg d’aquests anys ha presentat el seu treball en més de 25 països.

Entre altres distincions, ha estat reconeguda amb el Premi Nacional de Dansa de Catalunya, el Premi Nacional d’Interpretació, el Premi Ciutat de Barcelona i el Premi Nacional de Dansa.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta