Entre el 29 de setembre i el 16 d’octubre s’oferiran actuacions d’associats de l’AADPC.

Dijous, 29 de setembre, s’inaugura la 8a Mostra de Teatre al Centre Penitenciari de Lledoners (St. Joan de Vilatorrada) que des del 30 de setembre al 16 d’octubre acostarà espectacles teatrals dels associats de Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC).

El festival s’emmarca en el pla d’accions socials que duu a terme la Secretaria de Cultura de l’entitat, que col·labora amb la mostra teatral que organitza el Centre Penitenciari Lledoners amb l’objectiu d’apropar el món de les arts escèniques a un col·lectiu amb dificultat d’accés a la cultura i fer visible la seva situació a la resta de la societat.

L’acció social de l’AADPC al Centre Penitenciari de Lledoners es va iniciar fa 8 anys, des de l’inici de la Mostra, gràcies a la voluntat d’ambdues entitats de col·laborar estretament en la millora de la vida cultural dels interns.

La iniciativa vol contribuir a alleujar el principal problema dels reclusos una vegada surten en llibertat, la gestió del seu lleure d’una manera sana i legal. Per això des del centre, i amb la col·laboració de l’AADPC, s’intenta que coneguin altres maneres de gestionar el seu temps lliure, i que a través del teatre reflexionin sobre situacions fictícies diferents de les seves realitats.

L’actriu Núria Casas, membre de la Junta de l’AADPC, serà l’encarregada d’inaugurar aquesta mostra, que enguany programarà 7 propostes d’associats de l’AADPC, que es duran a terme els tres primers caps de setmana d’octubre (els divendres, dissabtes i diumenges).

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta