Alta presència catalana entre els finalistes dels guardons.

Barcelona de Pere Riera, que compta amb cinc candidatures, és una de les obres favorites a la XVII edició dels Premis Max d’arts escèniques. Forests de Calixto Bieito i Marc Rosich també optarà a alguna de les categories principals. Competiran contra la gran favorita d’aquesta edició, Un trozo invisible de este mundo, muntatge dirigit per Sergio Peris Mencheta i protagonitzat per Juan Diego Botto que compta amb sis nominacions. La SGAE, organitzadora dels guardons, va fer públic ahir el llistat de finalistes coincidint amb el Dia Mundial del Teatre.

Barcelona competirà per les estatuetes de millor espectacle, millor autoria, millor actriu per a Emma Vilarasau, millor composició musical i millor figurinista. Entre els espectacles de dansa es troba nominat Memòries d’una puça de Sol Picó i en la d’espectacle musical La flàuta màgicaVariaciones Dei Furbi, de la compañía Dei Furbi. En l’apartat d’autoria també figura Esteve Soler per la Trilogia contra el progrés, contra el amor i contra la democràcia.

La SGAE renova en aquesta edició de 2014 el seu sistema de nominacions, votacions i premis per tal d’aconseguir un sistema més integrador, amb major protagonisme dels favorits i una igualtat entre les candidatures.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta