Ricard Borràs dirigirà el text de Louis-Michel Colla i Frédéric Lenoir.

Continua el quart cicle de lectures dramatitzades organitzat per l’Associació d’Actors i Directors de Catalunya (AADPC), la Fundació Romea i la Fundación AISGE, aquest cop al Teatre Romea el pròxim dia 4 de juliol a les 20 h. La peça escollida és Bondat Divina, una obra que aposta des de l’ humor i la comèdia per superar les barreres culturals i religioses, un text que planteja un tema no sempre fàcil, la fe i el dubte.

L’actor i director Ricard Borràs agafarà la batuta d’aquesta lectura dramatitzada que interpretaran els actors Fermí Fernández, Àngels Cerdanya “El Sueco”, Toni Martínez i Kao Chen Min. Junts donaran veu a uns personatges creats per Louis-Michel Colla i Frédéric Lenoir. La intenció dels autors de l’obra passa per criticar als diversos estaments religiosos a través d’una mirada irònica, sense ferir en cap moment els sentiments dels creients, un original que es va estrenar el 2009 al Thèâtre de La Gaîté Montparnasse de París amb gran èxit de crítica i públic.

Un cop finalitzi la lectura, els assistents podran participar en una xerrada amb el director de la peça i tot l’equip artístic. Un col·loqui distès i obert destinat a eliminar les barreres entre creadors i públic que serà conduït per la directora d’Entreacte, Carme Tierz.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta