Substituirà Borja Sitjà al capdavant del mític teatre del carrer Hospital.

Focus ha desvelat el misteri. L’empresa que gestiona el Teatre Romea ha anunciat el nom del nou director que portarà la direcció artística d’aquesta plaça emblemàtica del carrer Hospital. Es tracta de Carles Canut, un gran conegut de la casa, ja que fins ara havia estat també director de la Fundació Romea (des del 2006), càrrec que continuarà ocupant.

El president de Focus, Daniel Martínez, ha defensat l’elecció com una “forma natural”, i l’ha definit com una persona “discreta, sàvia i implicada en la casa”. L’anunci s’ha fet esperar tot i que l’actor treballava en la direcció des del gener, tot cobrint la baixa de Borja Sitjà que ja treballa a l’Arxipel de Perpinyà des de fa mesos.

 

Canut atresora una dilatada trajectòria teatral que va dels grups independents de finals de la dictadura fins a la seva participació en la companyia del Teatre Romea en l’època que Calixto Bieito dirigia el teatre del Raval.

La primera temporada de Carles Canut al capdavant del Romea començarà amb la Zaranda, que celebra 40 anys. Es veurà també una adaptació de ‘Calígula’ dirigida per Mario Gas i protagonitzada per Pablo Derqui, la nova obra d’Oriol Broggi o un text de Ramon Madaula.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta