L’Academia de las Artes Escénicas reunida el passat mes d’abril.

Com estava previst, José Luis Alonso de Santos serà el president.

Amb la celebració de la seva primera assemblea, dilluns va quedar constituïda la nova Academia de las Artes Escénicas, una aspiració llargament anhelada pel sector. No va haver-hi sorpreses i, tal com es va anunciar, José Luis Alonso de Santos serà el seu primer president.

L’Academia neix amb 162 socis fundacionals i unes expectatives de creixement que aspiren arribar als 500 abans no acabi l’any. L’ens tindrà la forma jurídica d’associació i representació de deu especialitats característiques de les arts escèniques: productors, autors, directors, intèrprets, coreògrafs, compositors, escenògrafs, caracteritzadors, figurinistes i il·luminadors.

El nou òrgan representatiu de la professió encara no té seu fixa. Segons Alonso de Santos en declaracions recollides per l’ABC és una criatura encara en bolquers, tanmateix que un projecte ambiciós, temptador i estimulant.

Entre els primers reptes del nou organisme figuren la creació d’un web i una imatge corporativa (que sortirà a concurs públic) i una revista. Sobre la taula també la necessitat de crear uns premis, un repte no sempre senzill d’amortitzar.

Per a més informació podeu consultar informacions relacionades aparegudes a l’ENTREACTE.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta