El festival oferta unes 60 projeccions en diferents espais de Barcelona

El D’A, Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona, engega avui la seva quarta edició apostant per les propostes més arriscades del panorama local i internacional. Una seixantena de títols escollits entre més de 100 cintes candidates formaran el gruix del cartell que tindrà com a seu de les projeccions sales i espais del centre de Barcelona com els cinemes Aribau Club (sala 1 i 2), el teatre del CCCB, la Filmoteca de Catalunya o la seu de la SGAE.

Aquesta nova edició es reforçarà amb la presència dels directors dels films i el diàleg amb el públic a través d’una sèrie de xerrades i tallers oberts al públic assistent. Seran deu dies (del 25 d’abril al 4 de maig) on desfilaran noms com els de Denis Côté (Retrospectiva), Noah Deshe (White Shadow), Mirko Locatelli (I corpi estranei) o Andrea Pallaoro (Medeas).

Entre les seccions proposades destaquen Un impuls col·lectiu, on autors presentaran i comentaran amb el públic les seves obres, o Talents, secció dedicada a directors debutants o emergents que suposen l’esperança del gènere anomenat d’autor. 

Més informació sobre la programació a la pàgina del festival.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta