Foto: Josep Aznar

L’institut del Teatre organitza aquesta actuació a benefici de la Fundació FUPAR.

L’Institut del Teatre i el Centre Cultural de Terrassa oferiran dissabte 11 de juny a les 18h la quarta funció del programa Dansa Solidària, un acte que s’emmarca dins del programa Dansa Solidària, nascut a l’Institut del Teatre amb la participació dels alumnes dels conservatori professional (CDP) i superior (CPD) de dansa i de la jove companyia IT Dansa, i amb la part tècnica a càrrec de l’escola de tècnics (ESTAE).

L’espectacle reuneix a l’escenari 57 ballarins que interpreten set coreografies diferents en els estils que s’imparteixen al centre: clàssic, contemporani i espanyol, i es tanca amb Minus 16, del coreògraf Ohad Naharin, ballada per IT Dansa.

En aquesta ocasió la recaptació de la mostra anirà a benefici de la Fundació FUPAR. La intenció és contribuir a la creació d’una sala multisensorial, accessible a nivell físic i cognitiu. Aquesta entitat de Terrassa sense ànim de lucre, dóna ocupació i assistència a 330 persones amb discapacitat intel·lectual, a través d’un Centre Especial de Treball i d’un Centre Ocupacional.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta