‘The Winter’s Tale’ (conte d’hivern) de Cheek by Jowl

El director de Cheek by Jowl presenta una versió del clàssic de Shakespeare ‘The Winter’s Tale’.

La crisi, entre molts altres efectes, va tancar l’aixeta dels contractes internacionals. Durant moltes temporades, Catalunya va deixar de set parada de les grans gires del teatre internacional, amb honroses excepcions com el Festival Temporada Alta de Girona.

Afortunadament, algunes dotacions estan recuperant el sa costum d’obrir la finestra a l’aire fresc del teatre internacional. En aquest sentit, cal destacar que el prestigiós director anglès Declan Donnellan recala aquest diumenge al Teatre-Auditori de Sant Cugat com a part de la gira de la seva versió de The Winter’s Tale (Conte d’hivern) de Shakespeare.

El muntatge és el primer espectacle internacional de la temporada del Teatre-Auditori Sant Cugat, que enguany aposta per diversificar la seva programació amb una pinzellada de teatre internacional i també amb la presència del Sant Petersburg Festival Ballet amb una versió d’El llac dels cignes.

Per la seva banda, Donnellan torna a Catalunya però aquest cop acompanyat de Cheek by Jowl, la companyia que va fundar el 1981 al costat de Nick Ormerod i que a hores d’ara gaudeix d’un prestigi internacional impecable. El seu estil es basa en l’acurat treball actoral i en produccions cuidades al detall que presenten el virtuosisme arquetípic del teatre anglès clàssic.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Treballar la cultura és fer visible el món amb l'objectiu de millorar-lo. Tota la resta és folklore. Director d'Entreacte, entre moltes altres coses.

Deixa una resposta