La diada es celebra a diferents punts de tot Catalunya

Aquest 2014, l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC) ha volgut celebrar una diada molt especial d’un mes de durada. Els actes es van iniciar el 20 de març, Dia Internacional de la Felicitat, i conclouran demà dissabte coincidint amb la cinquena edició del Dia Mundial del Circ.

Durant aquestes quatre setmanes, un total de 70 activitats a 23 municipis han omplert el nostre territori d’arts del circ. Un total de 40 espectacles amb 76 funcions i 17 tallers adreçats a professionals. L’APCC ha impulsat també la redacció d’un manifest que en aquesta edició ha estat encarregat a pallasso Tortell Poltrona. L’escrit el podeu consultar a través del següent enllaç.

El Dia Mundial del Circ es celebra el tercer dissabte del mes d’abril. La diada està impulsada per la Federació Mundial del Circ i genera activitats a 32 països del món. Entre els actes celebrats a Catalunya per a la diada destaquen el Festival El circ d’ara mateix—fins dilluns al Mercat de les Flors—, el Festival Circ Cric al Montseny o el Festival Còmic de Figueres, també aquest cap de setmana.

Més informació a la pàgina de l’APCC.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta