El cicle ‘Circ d’ara mateix’ ens proposa un tast de companyies catalanes i internacionals.

En contacte estret amb el sector, el Mercat de les Flors va crear fa dues temporades un cicle de circ cuinat a foc lent durant més de tres anys. La intenció era bastir un aparador que pogués oferir el bo i millor del circ català d’ara, i on també poguéssim veure alguns artistes que marquen les tendències del panorama internacional. Per a la consecució d’aquest cicle el Mercat treballa amb entitats i col·lectius rellevants del sector com l’Ateneu Popular de Nou Barris o la fira Trapezi de Reus que ajuden a posar de manifest el bon moment creatiu que travessa el circ a Catalunya.

El cicle Circ d’ara mateix va ser tot un èxit en la seva darrera edició i enguany torna a la càrrega entre el 14 d’abril i l’1 de maig. El Mercat torna a explorar els límits del circ contemporani, una oportunitat de luxe per veure les propostes més innovadores de circ contemporani i avantguardista, tant el que s’està coent a casa nostra com algunes propostes internacionals especialment seleccionades per acostar-nos les tendències que marquen el batec del sector.

Entre el més destacat podrem veure espectacles com Le vide, de Fragan Gehlker, Alexis Auffray i Maroussia Diaz Verbèke (del 14 al 17 d’abril), una peça que porta fins al límit la disciplina del circ de la corda suspesa; InTarsi, de la companyia “eia” (del 22 al 24 d’abril), formació de prestigi internacional que reflexiona sobre la grandesa de trobar-se i la transformació dels sentiments; o El ball de Baró d’Evel Cirk (24 d’abril), una peça curta d’aquesta companyia catalanofrancesa que se situa a la frontera dels diferents llenguatges del cos.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta