Imatge del video-manifest de l’AADPC que va marcar el to reivindicatiu de la jornada.

Un recull dels moments més significatius de la jornada.

Com cada any, el 27 de març vam celebrar el Dia Mundial del Teatre, una jornada on el sector de les Arts Escèniques concentra les seves energies en fer visible l’estat de salut d’aquest art. Aquesta diada, a més, serveix de plataforma per reivindicar les demandes dels professionals del sector i fer-les arribar a institucions i ciutadania. Us oferim un recull d’imatges sobre els actes més destacats de la jornada del passat divendres.

Durant la tarda, de 18:00 a 20:30 h, el vestíbul del Teatre del CCCB va acollir els estands de promoció de les entitats que van participar en l’organització de la jornada festiva. 

Van ser-hi: IT (Institut del Teatre), ACET (Associació d’escoles de Teatre), TTP (Teatre per a Tots els Públics), CIATRE (Associació de Companyies de Teatre de Catalunya), AADPC (Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya) i ADETCA (Associació d’Empreses de teatre de Catalunya).

A les 21 h, el Teatre del CCCB va acollir l’actuació d’Asunción Balaguer i el seu monòleg El Tiempo es un Sueño, una repassada en clau autobiogràfica de la carrera d’aquesta destacada figura dels nostres escenaris. Un moment màgic i entranyable. 


A continuació, Abel Folk va realitzar la lectura del Manifest del Dia Mundial del Teatre.

A partir de les 23 h, la professió va gaudir d’una festa de celebració que va comptar amb l’actuació del cantant Halldor Mar. Seguidament, un brindis col·lectiu conduït pel president de l’AADPC, Àlex Casanovas, va posar la guinda a un vetllada festiva que va continuar fins a la matinada.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta