El Teatre de Sant Andreu (saT!) serà l’epicentre de les representacions.

Ja fa 13 anys que el festival Dansat actua de trobada internacional de companyies de dansa amb actuacions de tots tipus d’estils. Enguany la programació que es podrà gaudir al seu espai de sempre, el Sant Andreu Teatre (saT!), és variada, completa, internacional i de gran altura.

Aquest any, el Dansat s’inaugura coincidint amb el Dia Mundial de la Dansa, el 27 d’abril, i durant cinc dies passaran per Sant Andreu cinc funcions especials i vuit espectacles, i tot es complementarà amb una gran diversitat de tallers i col·loquis centrats en aspectes de la dansa contemporània.

A més, aquest any s’inaugura el projecte Aliansat, que consisteix en l’aliança del SAT! amb sis companyies de dansa –Guy Nader / Maria Campos, Iron Skulls Co, Los Moñecos, Múcab Dans, Roser López Espinosa i Vero Cendoya– per tal de fer l’oferta més atractiva i el projecte més fort. Entre d’altres peces i muntatges, podrem veure We-Ding!, una estrena de la companyia Los Moñecos, o l’avançament de C.O.S., una obra en la qual treballa actualment Vero Cendoya.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta