Imatge de l’espectacle ‘La canción del camino viejo’ dels argentins Línea de tres.

La mostra englobarà activitats a quatre sales alternatives de la ciutat.

La marca Fringe no para de créixer en el món de les arts escèniques. A la carismàtica cita de referència que acompanya al Festival d’Edimburg des del 1948 en els darrers temps s’han afegit les cites de New York, Chicago, Toronto, Londres, Dublín, Madrid, Praga o Singapur, entre d’altres. Ara, la franquícia desembarca a Barcelona a través del festival Festiu–Fringe que ocuparà diverses sales de la ciutat entre el 6 i el 27 de juliol.

Els espais que s’han afegit al projecte són l’Almeria Teatre, el Jove Teatre Regina, el Teatre Akadèmia i l’Espai Jove la Fontana. En tots ells s’oferirà una programació acorde amb el caràcter innovador, excepcional o poc convencional, propostes que no tenen cabuda en la resta del circuït més comercial triades a través d’una convocatòria oberta entre febrer i març passat. Tots els espectacles tindran un preu de 10 euros.

Entre la programació que ja ha avançat la mostra es troben propostes internacionals com la dels franco-catalns Collectif LYON.05 amb l’espectacle Cœurs battant comme des tambours o els argentins Línea de tres que presentaran La canción del camino viejo.

La mostra també es deixarà veure a la fabrica d’Estrella Damm—on s’hi presentaran dos espectacles de circ—i als comerços i mercats del barri de Gràcia que oferiran un tast dels espectacles de la mostra els dies 13 i 14 de juny i durant les dates del festival.

Més informació i venda d’entrades a la pàgina web del festival.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta