L’ICUB publica les bases del concurs obert per triar al nou responsable.

L’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) acaba de publicar les bases del procés de selecció per cobrir la plaça de direcció del Festival de Barcelona Grec. El plec estableix que les persones aspirants hauran de tenir formació universitària i una experiència mínima de tres anys en llocs de direcció o comandament en organitzacions públiques o privades.

La clau, en tot cas, serà la presentació d’un projecte que desenvolupi la visió artística del festival, acompanyada d’una proposta de gestió. El termini de presentació de sol·licituds és del 28 de setembre fins al 8 d’octubre i disposen d’un mes per a la presentació del projecte. Segons previsions de l’ICUB la resolució de la plaça es decidirà al llarg del mes de novembre.

Jaume Collboni, tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, el concurs descansa en la necessitat d’un festival Grec que pensi en la creació d’imaginaris artístics, en la construcció d’un projecte que esdevingui espai de referència per a les memòries individuals i col·lectives. El Grec ha de programar espectacles que quedin fixats per sempre a l’agenda mental dels ciutadans.

El perfil del nou director o directora haurà de consolidar la personalitat del Grec en el panorama dels festivals d’arts escèniques europeus, una proposta de futur que es recolzi en tots els que l’han construït en els darrers quaranta anys.

Podeu consultar les bases del concurs aquí.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta