Del 22 al 25 de setembre, el Mercè Arts de Carrer s’instal·la a diversos escenaris.

La capital d’Islàndia, Reykjakik, és la ciutat convidada a la Mercè 2017, i el programa del MAC, el Festival d’Arts de Carrer de Barcelona, se’n fa ressò. Per exemple, a la cúpula instal·lada al peu de la cascada del parc de la Ciutadella, que, als darrers anys, capbussa els espectadors en experiències de realitat immersiva.

L’estudi Eyesberg, amb el suport d’AMGEN, hi projectarà, enguany, un film singular que ens descobrirà paisatges islandesos espectaculars, la delicada bellesa de fenòmens atmosfèrics com les aurores boreals, però també la força i la violència que assoleix la natura en aquest país de foc i de gel.

I també a l’espai Cascada, però a l’exterior de la cúpula, una productora audiovisual islandesa i la companyia de percussió Brincadeira oferirà Terra Forma, un espectacle de projeccions que ens farà experimentar, un cop més, el poder de les forces de la natura. La terra s’hi obrirà i la cascada es transformarà en un gran volcà…

En la seva vuitena edició, el MAC no ha perdut la capacitat de sorprendre, innovar i convertir els espais verds i urbans de Barcelona en un borbolleig d’art i de creativitat. Any rere any, a més, creix en escenaris, a fi que la ciutadania al complet, tots els barris de la ciutat, s’encomanin de la festa.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta