Imatge d’arxiu d’un dels espectacles del Mercat de les Flors.

L’ocupació puja fins al percentatge rècord del 83%.

Als darrers anys són comptades les bones notícies al voltant de les xifres. Podem afegir, però, una excepció. I és que al Mercat de les Flors estan d’enhorabona. L’ocupació d’aquesta temporada ha crescut vuit punts fins a situar-se en la xifra rècord del 83%, un total de 46.767 espectadors respecte dels 44.127 de l’anterior període.

En declaracions a Europa Press, Francesc Casadesús ha manifestat: No busco rècord de públic, busco qualitat i varietat en les propostes, afegint que els bons resultats s’han assolit també gràcies a la confiança dipositada en les companyies catalanes.

Intercanvis, coproduccions i forçar molt la màquina són les claus que segons Casadesús expliquen l’èxit, una tendència que esperen repetir l’any vinent a través d’un seguit de propostes que es van avançar a la roda de premsa de divendres.

És el cas del duet entre Israel Galván i Akram Khan que obrirà la propera temporada del Mercat de les Flors. Més noms que hi seran presents: la bailaora Rocío Molina, Shantala Shivalingappa i Ferran Savall, Sol Picó, Thomas Noone, Jordi Cortés amb Damián Muñoz i Pere Faura.

Més informació a la pàgina del Mercat de les Flors.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta