El CCCB acull l’edició número 22 amb projeccions i activitats amb destacats professionals.

La televisió és un mitjà polèmic, on no sempre s’aposta per la qualitat i la voluntat de serve públic. Per això va néixer el Miniput, una mostra amb l’objectiu d’aportar valor al llenguatge televisiu. La cita tindrà lloc el 26 de novembre al Teatre del CCCB, amb un conjunt d’activitats que comptaran amb la presència d’importants professionals. 

El Miniput se centra en els programes de televisió més innovadors, provocadors o educatius, sempre amb atenció als espais televisius que tenen una forta vocació de servei públic. Durant la jornada es projectaran creacions que aposten per nous formats, o per plantejaments que fan ús de les noves tecnologies.

Totes les projeccions comptaran amb la presentació de professionals de la televisió i, en alguns casos, hi haurà la presència dels creadors i directors dels programes analitzats. Entre d’altres, hi intervindran Manel Jiménez (professor de la Universitat Pompeu Fabra), Miquel Garcia (cap de Nous Formats de TV3), Matilde Delgado i Núria Garcia (professores de la Universitat Autònoma de Barcelona).

També està confirmada la presència de Toni Soler (Polònia), Gabriel Rufián (ERC) o David Fernández (CUP) per analitzar el pes de les diferents campanyes electorals en la televisió.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta