Imatge de la festa pel primer aniversari de Recomana.cat celebrada al Mercat de les Flors el passat 13 de juny.

La plataforma digital de crítica ja ha generat més 1.550 comentaris d’obres.

Recomana.cat, plataforma que engloba quaranta crítics de totes les disciplines d’arts escèniques que recomanen i donen claus a l’espectador perquè planifiqui la seva agenda teatral, celebra avui el seu primer any d’existència.

El balanç d’activitat, pel que fa al suport digital, informa que al portal Recomana.cat han estat valorats, fins a mitjan maig ,un total de 557 espectacles de la cartellera de Barcelona, com també de Festivals com el Grec, Temporada Alta de Girona, FiraTàrrega o la Mostra d’Igualada, amb més de 1.550 comentaris i valoracions crítiques.

D’altra banda, Recomana ha activat i desplegat una segona branca de mediació organitzant serveis i accions presencials amb els seus crítics: presentacions prèvies d’espectacles, xerrades després de les funcions una línia que organitza juntament amb el Club3C i que ha donat molt bons resultats–,accions de seguiment de processos de creació—cas de La Pols, de la cia. Arcàdia Teatre—, d’assajos o de laboratoris com el d’Insectotròpics al voltant de Dante a la Fabra i Coats.

D’aquesta manera, Recomana es posa al servei no només del públic, sinó també del sector de les arts escèniques, ja que companyies, productores, programadors i centres de creació tenen en Recomana un altaveu amb contingut propi i de valor per difondre els seus espectacles i creacions, així com una eina de treball de públics.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta