El projecte celebra la seva festa d’aniversari el dia 24 d’octubre.

La cultura és un dret per a tothom, per això ha de ser accessible i democràtica, a l’abast de tot tipus de persones. Amb l’objectiu de perseguir aquests objectius va néixer el projecte Apropa Cultura, que organitza multitud de trobades especials, tallers, visites guiades i propostes que apropen la cultura a persones amb discapacitat.

Ara, Apropa Cultura celebra 10 anys amb una festa a L’Auditori de Barcelona presentada pel periodista Toni Puntí. La gala comptarà també amb la participació de Sonia Gainza, directora del programa Apropa Cultura, Neus Munté, consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya i Laia Ortiz, tercera tinent d’alcalde i directora de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona. Serà el 24 d’octubre a les 19 h a la Sala 2 de L’Auditori amb els artistes convidats següents: el ballarí i coreògraf Cesc Gelabert, un quartet format per músics de l’OBC, la soprano Begoña Alberdi i el Cor Apropa.

Una gala per celebrar i posar en comú la feina d’una projecte adreçat a entitats i centres que treballen amb persones de col·lectius ben diversos, gent que pateixen alguna discapacitat, física o psíquica, gent gran, immigrants, població privada de llibertat, víctimes de violència de gènere o qualsevol col·lectiu en risc d’exclusió.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta