La Sala Hiroshima acull funcions d’aquesta iniciativa de SGAE i l’APdC.

Un pont entre la creació de dansa contemporània i els referents directes de tota una generació, aquest és l’objectiu de Re-mou-te, una iniciativa que connecta companyies de més de 30 anys i creadors menors de 30.

Impulsat per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i la Fundació SGAE, Re-mou-te és un projecte anual que pretén apropar creadors de dansa de diferents generacions i reivindicar el llegat coreogràfic de Catalunya.

D’aquesta manera, es presentaran espectacles de dansa de joves creadors que proposen un nou treball a partir de la revisió de les peces originals dels coreògrafs veterans participants. El format pot tractar-se d’una desconstrucció o una continuació de la peça original.

El resultat final d’aquesta iniciativa es podrà veure els dies 14 i 15 de gener a la Sala Hiroshima (c/ Vilà i Vilà, 67) i comprèn les peces Call me Jero de Laura Alcalà, a partir de Suite d’Estiu d’Àngels Margarit/Cia. Mudances; Deshielo de las masas de Lautaro Reyes, a partir d’Ottepel de la Cia. Danat Dansa, i Sentim Sentits de Pol Jiménez, a partir de Glimpse de la Cia. Gelabert-Azzopardi.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta