Més de 60 professionals participaran en un espectacle a benefici de Proactiva Open Arms.

El Mediterrani viu una de les crisis humanitàries més greus que es recorden i l’escena de casa nostra ha decidit posar el seu granet de sorra. El pròxim 12 de setembre més de 60 primeres espases del món de l’escena d’aquest país es reuniran al Teatre Lliure per oferir un espectacle a benefici de l’ONG Proactiva Open Arms, que treballa en el rescat de nàufrags a les costes de Grècia i altres zones afectades.

Hi haurà dues funcions el mateix dia, una a les 20 h i una altra a les 21.30 h. L’objectiu de tot plegat és recaptar fons per a mantenir el vaixell de salvament marítim Astral durant un període de 15 dies. No es cobrarà entrada en el moment de fer la reserva ni abans d’entrar a la funció, els donatius es realitzaran a la sortida amb un import mínim de 50 euros per persona.

Cada funció compta amb un aforament limitat de 160 localitats, per la qual cosa des del Teatre Lliure recomanen reservar entrada tan aviat com sigui possible. Per a l’ocasió, el pati de butaques de la sala Fabià Puigserver es transformarà en una sala amb 20 taules independents amb capacitat per a vuit espectadors. A cada taula un intèrpret explicarà un monòleg relacionat amb la guerra i l’exili.

L’espectacle es basa en una idea de Barcelona Playwrights, que pretén unir 20 autors, 20 directors i 20 intèrprets amb l’objectiu de fer visible la crisi humanitària. Hi col·laboraran representants de diferents associacions que han viscut la situació de primera mà, amb la intenció que l’espectacle també serveixi per donar a conèixer l’estat actual d’aquesta tragèdia.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta