Foto: Carles PalaciosSalvador Sunyer, director del Temporada Alta.

 

Gairebé 80.000 espectadors passen pel festival gironí.

El Festival de Tardor de Catalunya de Salt i Girona arribarà el pròxim anys al quart de segle amb unes marques difícils de superar. Avui s’han presentat les xifres de l’edició 2015 que desprenen un total de 78.922 espectadors de propostes de pagament i a altres activitats paral·leles i professionals organitzades pel festival.

Pel que respecta a l’ocupació, un 91’80% han registrat les sales de teatre en alguna de les 108 propostes amb 202 funcions, 20 més de les previstes inicialment. Segons Salvador Sunyer, director del festival, la màxima ocupació permet racionalitzar l’oferta i la demana amb els costos del festival gràcies a la gestió diària dels aforaments i les funcions.

Els organitzadors es feliciten per haver consolidat una edició que ha apostat per programar espectacles més arrelats al territori i amb una participació més destacada de la ciutadania.

Mentre arriba l’edició de 2016, el Temporada Alta mantindrà per tercer any consecutiu la seva presència a Argentina, on celebrarà la seva segona edició a Montevideo. També es preparen edicions del festival Lima.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta