La publicació multimèdia analitza el context del circ i les arts de carrer.

FiraTàrrega és un dels participants de Circus Arts and Street Arts Circuit (CASA), un projecte europeu que té per finalitat crear sinergies entre els professionals del circ contemporani i de les arts de carrer dels països que hi participen (a més de l’Estat espanyol, Bèlgica, República Txeca, Finlàndia i Suècia).

El projecte inclou, a més, l’edició de la Guia CASA de les Arts de Carrer i Circ, una publicació multimèdia que analitza el context i la situació del sector, i també els reptes de futur. Cadascun dels països participants té una guia específica per al seu territori, disponible en anglès.

Així, l’estudi enumera els festivals, fires, mostres i espais escènics de Catalunya i la relació d’artistes que hi presenten les seves creacions, a banda de tractar temes com l’oferta educativa, els programes de residències de creació i les entitats públiques que donen suport a les arts de carrer i al circ. Una selecció de tres casos d’èxit sobre generació de públics i creació de nous mercats a Catalunya complementa la publicació.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta