Quatre nois i quatre noies seleccionats després de tres setmanes de sessions de treball.

Han estat setmanes de durs càstings i preparació al costat de professionals del teatre, i finalment han estat només vuit els seleccionats. Els seus noms són Joan Amargós, Quim Àvila, Clàudia Benito, Raquel Ferri, Eduardo Lloveras, Andrea Ros, Joan Solé i Júlia Truyol. Els finalistes han estat triats d’entre els 30 primers seleccionats i d’un total de quasi 400 sol·licituds rebudes.

La selecció s’ha realitzat després de tres setmanes d’intenses sessions de treballs i una audició final. Durant el mes de febrer els 30 primers seleccionats van fer treballs corporals amb Joan Font, dansa amb Montse Colomé, cant amb Xavier Mestres, interpretació amb Josep Maria Mestres, Xicu Masó i Txiki Berraondo, i lectura amb Míriam Iscla, Pau Carrió i David Selvas. Tots aquests professionals han estat també els encarregats de la tria final, juntament amb el director del Teatre Lliure, Lluís Pasqual, i Aurora Rosales, adjunta a la direcció artística del teatre.

Els nous integrants de la Kompanyia agafen el testimoni de la primera generació d’aquest projecte de jove companyia estable del Lliure, un projecte que es va iniciar amb els avui ja actors coneguts Laura Aubert, Javier Beltrán, Paula Blanco, Pol López, Mima Riera i David Verdaguer.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta