El festival de creació contemporània torna a la càrrega entre el 20 i el 23 d’octubre.

La creació arriscada i els nous llenguatges de l’escena requereixen d’herois. En línia amb això, la pròxima edició del Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou tindrà com a tema principal l’heroïcitat del dia a dia, les contribucions de les persones anònimes a la causa d’un món millor.

La mostra, a més, enguany arriba a la seva edició número 15 entre els dies 20 i 23 d’octubre amb una programació que posa el focus en les arts escèniques més implicades en la realitat social actual i el territori.

Entre els noms del programa que es van avançar dilluns a la presentació figuren els de companyies com Les Impuxibles, Labuena Compañía, Mireia Tejero i Adèle Madau, Juancallate, Eléctrico 28 o Decollage.

Les apostes del festival continuaran sent el recolzament a la nova creació i també al paper de les dones creadores, que tornaran a comptar amb el suport del Projecte Escena + Dones.

Entre les activitats paral·leles que s’hi organitzaran figura el Taller de creació escènica de noves dramatúrgies amb Labuena Compañía, que tindrà lloc del 3 al 7 d’octubre a la Sala Beckett, un equipament que, donat el seu trasllat al barri, comença a sumar-se a les activitats del festival.

Durant la presentació, Ada Vilaró, directora artística d’Escena Poblenou, va voler dedicar l’edició d’aniversari a totes les persones heroiques anònimes, perquè sense elles aquest projecte no formaria part d’una història que ara celebra 15 anys.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta