Presentació de l’estand de l’AADPC a FiraTàrrega a càrrec de la Companyia Bratislava.

Un esdeveniment també adreçat a la contractació

Ahir es va tancar amb un nou èxit de participació la FiraTàrrega, la mostra de carrer més important en el seu àmbit que, a més, desenvolupa un important paper com a mercat del sector de les arts escèniques. Segons dades de l’organització, enguany la fira ha registrat un total de 887 professionals de 505 entitats. Repartits per territoris, dels professionals que hi han participat trobem que 547 són catalans, 180 de la resta de l’estat i 190 internacionals. La Llotja, espai central de la participació, ha acollit un total de 53 expositors i 54 activitats, que inclouen reunions i presentacions professionals.

Entre tots, un dels esdeveniments professional més importants de l’edició ha estat, un any més, els “Speedmeetings” que organitza l’Associació d’Actors i Directors de Catalunya (AADPC). La trobada va tenir lloc dissabte 10 setembre, en ella associats de l’entitat que prèviament ho havien sol·licitat van poder seure durant 5 minuts amb programadors assistents i equipaments escènics de tota mena amb la finalitat de promoure els seus espectacles i aconseguir finançament o contractacions, un format innovador i pioner que ja han començat a reproduir altres cites d’importància del calendari escènic.

Les dades d’enguany dels “Speedmeetings” de l’AADPC desprenen unes xifres de 32 projectes diferents presentats per associats de l’entitat i un total de 22 programadors participants, tant del sector privat com d’equipaments públics. L’estand de l’AADPC, a més, va servir de paraigua per a la presentació i promoció de projectes d’altres companyies associades que no desponien d’estand propi a la llotja.

Més informació sobre els speed-meetings al següent enllaç.

Imatge dels “speed-meetings” de l’AADPC.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta