Resum en imatges de la lectura dramatitzada organitzada per l’AADPC, Fundación AISGE i Fundació Romea.

El dilluns 27 de novembre va tenir lloc a la Nau Ivanow la tercera lectura dramatitzada del V Cicle de Lectures Dramatitzades que organitzen l’AADPC, Fundación AISGE i Fundació Romea.

Amb un aforament ple, el públic va poder gaudir, durant l’hora i vint minuts que va durar la lectura, de la generosa interpretació dels actors Alejandro Bordanove, Diana Torné, Diana Sabaté, Isabelle Bres i Lolo Herrero, sota la direcció de Marta Gil.

El protagonista d’aquesta peça és un jove amb un trastorn psíquic que resulta ser el personatge més equilibrat de l’obra. Durant tota la seva vida no s’ha pogut relacionar amb ningú que no fossin els seus pares, per culpa de la malaltia. Tot comença a canviar quan entren a la seva vida dues persones, una noia i la seva mare, que li fan veure que un altre món existeix.


Aquests dos personatges, que han viscut sempre en la pobresa extrema, li fan un regal de sinceritat i d’amor, un bany de saviesa i de realitat sobre el sentit de la vida, en contraposició a la conformitat burgesa dels seus pares. A partir d’aquí es desencadena una situació de crueltat despiadada vers els pares.


Gabriel és un àngel que cau del cel i que aposta per una felicitat col·lectiva. Representa el nexe entre els dos mons.

Durant el col·loqui posterior a la lectura dramatitzada l’equip artístic, acompanyat per l’autor de l’obra, Paco Zarzoso, va tenir l’oportunitat de donar més detalls al públic sobre l’univers de cada personatge i el paper metafòric de les abelles dins de l’obra. El seu zum-zum es va escoltar durant alguns instants molt concrets, aquells que pronosticaven un canvi.

Compartir.

Sobre l’autor

Deixa una resposta