La coreògrafa revisarà El món, la carn (l’últim cop) de la companyia La Sota de Bastos.

L’objectiu del projecte Re-mou-te que organitzen Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i la Fundació SGAE és el de connectar el treball de coreògrafs i ballarins de diferents generacions, crear un pont entre la creació de dansa contemporània i els referents directes de tota una generació.

Després de l’èxit que va suposar la primera edició, s’acaben de fer públics els resultats de la segona convocatòria ha rebut 15 propostes coreogràfiques i la comissió de selecció ha escollit la de Gemma Peramiquel, que serà l’artista encarregada de la revisió de la peça El món, la carn (l’últim cop) (1995) de la companyia La Sota de Bastos.

D’acord a les bases de la participació, Jordi Cardoner, coreògraf de la peça original, l’acompanyarà durant el procés del nou. El resultat final de la revisió de Gemma Peramiquel es presentarà públicament el divendres 21 d’octubre de 2016 a La Caldera de Les Corts.

La comissió de selecció de Re-mou-te 2016 ha estat integrada per professionals de diversos àmbits del sector de la dansa: Maria Campos, Ana Sánchez i Montse Colomé, i presidida per un representant de l’APdC i un altre de la Fundació SGAE.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta