Arxiu.Joan Maria Gual durant la celebració del Dia Mundial del Teare.

El director i teòric del teatre deixa el càrrec després de sis anys al front del sindicat.

En una carta difosa ahir per l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) Joan Maria Gual anunciava la seva renúncia a presidir el sindicat. Segons Gual, la seva situació professional no li permet dedicar tot el temps que cal a les responsabilitat que es desprenen del càrrec: mai m’ha agradat fer les coses a mitges, puntualitza.

Gual tanca un cicle de sis anys al front de l’AADPC del qual ha volgut destacar com a fites organitzatives la nova etapa de la revista Entreacte, la lluita per l’equilibri econòmic enmig d’una clara davallada dels ingressos, la signatura d’un nou conveni col·lectiu i l’assoliment de la unitat sindical escènica a nivell estatal amb l’aparició de la confederació de sindicats d’artistes CONARTE.

Al comiat, Gual agraeix la confiança dipositada pels socis durant els diferents mandats, tot recordant que el càrrec li ha servit per adonar-se encara més de la necessitat de lluitar plegats des de la unitat per defensar els nostres drets i dignificar la nostra professió.

Podeu llegir la carta de comiat completa a la nostra secció espai sindical.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta