El popular actor presentarà una pel·lícula la setmana després d’haver recollit el Gaudí d’Honor.

Figura prominent del teatre, el cinema i la televisió, Josep Maria Pou va recollir el Gaudí d’Honor a tota la seva trajectòria el passat diumenge 29 de gener a la gala dels premis del cinema català. Per continuar amb els homenatges, l’actor i director del Teatre Goya serà protagonista d’una sessió especial que celebrarà la Filmoteca el pròxim dijous 2 de febrer a les 20 h.

La sessió estarà conduïda pel director de la Filmoteca Esteve Riambau, que conversarà amb Pou al voltant de temes relacionats amb la trajectòria de l’actor, distingit per l’Acadèmia pel seu “mig segle d’ofici als escenaris i a la pantalla”. La sessió servirà per celebrar el premi i, també, per projectar una pel·lícula especialment escollida per Pou, 42nd street (El carrer 42).

Es tracta del primer film que Busby Berkeley va coreografiar per a la Warner Bros. És, per tant, un dels grans èxits del gènere musical dels anys 30. A més a més, el film va ser la inspiració i va posar el títol al programa radiofònic de RNE dedicat al gènere musical que Josep Maria Pou, un destacat aficionat al gènere, va presentar durant gairebé 15 anys amb Concha Barral.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta