Associats de l’AADP al video-manifest del Dia Mundial del Teatre.

Ho celebra amb una festa el dia 13 de juny.

L’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya ( AADPC) celebra el seu 35è aniversari i vol fer-ho envoltada dels seus associats, companys, col·laboradors i institucions, és a dir, amb la presència de tot el sector de la cultura relacionat amb les arts escèniques i audiovisuals.

Per celebrar aquesta efemèride, han preparat un seguit d’accions que tindran lloc ala Sala Bogart, una celebració amb retrobaments, reconeixements i festa, que tindrà lloc el dia 13 de juny, data propera a la constitució oficial de l’AADPC, el 6 de juny del 1981.

La celebració s’iniciarà a les 21 hores amb la rebuda dels assistents. A partir de les 22  hores començarà la cerimònia de lliurament de reconeixements on es farà especial menció als 24 membres fundadors i protagonistes d’aquell 6 de juny de 1981 que seran homenatjats per haver estat els fundadors de l’associació sindical.

Entre ells, destaquen actors i actrius tan reconeguts com Montserrat Carulla, Martí Galindo, Maife Gil, Carme Contreras, Margarida Minguillón, Joan Vallès i Xavier Serrat. S’hi projectaran les imatges recuperades d’aquells inicis, una cerimònia que ens traslladarà a l’escena teatral catalana de principis dels anys 80.

També hi haurà actuacions a càrrec de Mrs. Brownie de la Cia. Teatre Nu i d’un DJ que serà l’encarregat de donar pas a la pista de ball.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta