Els principals beneficiaris d’aquesta aportació seran la Perla 29, la Sala Beckett i el projecte Brossa de La Seca

L’Ajuntament de Barcelona destinarà 2,4 milions d’euros extres als projectes i equipaments culturals municipals per “reforçar el teixit cultural de la ciutat’. Per el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, aquesta aportació demostra que dues de les prioritats culturals del mandat són la creació de nous públics i acostar la pràctica cultural al conjunt de la ciutadania. Els principals beneficiaris d’aquesta aportació que se suma als 1,7 milions d’euros previstos, seran la nova Sala Beckett, el projecte Brossa a La Seca 2, la Perla 29 i el seu projecte a la Biblioteca de Catalunya, i els grans equipaments culturals de la ciutat.

L’import es repartirà de la següent manera:

Als grans equipaments com el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, el CCCB, la Fundació Julio Muñoz Ramonet, el Macba, el Mercat de les Flors, el Teatre Lliure, el Gran Teatre del Liceu, el Museu Picasso, la Fundació Miró, el Consorsi de Biblioteques de Barcelona, la Fundació Picasso i el MNAC, es destinaran 1’5 milions d’euros. Properament es donarà a conèixer de quina manera es reparteix la quantitat total entre els diferents equipaments.

Per altra banda, la nova seu de la Sala Beckett al barri del Poblenou rebrà un total de 500.000 euros, la Perla 29,-encarregada de gestionar el projecte teatral de la Biblioteca de Catalunya, 130.000 euros i, finalment, es destinaran 300.000 euros al nou projecte Brossa que vincularà, amb la col·laboració de la Fundació Joan Brossa i el MACBA, La Seca Espai Brossa amb el nou espai La Seca 2. 

Compartir.

Sobre l’autor

Cultura o barbàrie. Sotsdirectora d'Entreacte i coautora d'El carrer és nostre, entre d'altres.

Deixa una resposta