El Mercat de les Flors acollirà les activitats de la mostra el pròxim 4 de juny.

Una experiència única que uneix arts escèniques, cultura popular i la integració de persones amb trastorns mentals, sense prejudicis. Torna L’Altre Festival amb una segona edició que tindrà lloc al Mercat de les Flors el dia 4 de juny, entre les 10 h i les 23 h. L’esdeveniment comença amb una trobada de professionals (de 10 a 14 h) relacionats amb les arts escèniques, la salut mental i la gestió cultural. L’encontre servirà per treure conclusions sobre l’estat del sector, les seves necessitats i les opcions de confluència i suport que s’hi poden donar.

Les activitats de caire reflexiu donaran peu a les festives. A partir de les 17 h i durant tres hores hi haurà un tast d’espectacles, peces breus d’una selecció de deu companyies com La Trifulga dels Fútils, Tshock, Grup de Teatre Centre de Dia Sant Andreu, La Caldera, Brots de Pallapupas, Kalidoskopi, Trobades en escena, Teatre Lleure i Miracle Teatre. Totes elles estan preparant projectes per a L’Altre Festival 2017 i ens faran un avançament de la seva feina.

Seguidament, a les 20.15 h al vestíbul del Mercat de les Flors es presentarà asfalTO, una performance entorn del patiment d’uTOpia Barcelona, un treball que ens qüestiona al voltant de l’expressió del patiment davant les mirades dels altres. Per tancar el festival s’oferirà l’espectacle Il tavolo della concert(o)azione (21 h), obra de la companyia italiana Stalker Teatre treballada amb la participació de 30 persones locals amb diagnòstic de trastorn mental i sense.
 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta