El text ‘La retirada’ puja a l’escenari del Lliure.

La tercera de les entregues del segon cicle de lectures dramatitzades organitzat per l’Associcació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) tindrà un destacat accent txec. L’obra del dramaturg i polític Václav Havel serà la protagonista d’un muntatge dirigit per Dolors Vilarasau, que comptarà entre el seu repartiment amb les veus de Jordi Boixaderas, Adrià Díaz, Carme González, Glòria Martí, Laura Guiteras i Xavier Tor.

El text seleccionat, La retirada, va ser escrit per Havel entre 2006 i 2007, després de deixar el càrrec de president de la República Txeca. Mitjançant un joc metateatral, l’argument ens parla d’un canceller que després de molts anys dedicat al poder es retira. L’ascensió d’una nova generació de polítics engega el mecanisme de comèdia àcida i crítica envers el poder i les seves corrupteles.

El Teatre Lliure de Gràcia serà l’escenari de la cita el proper dimarts 28 d’octubre a les 20 h. L’entrada és lliure però l’aforament del teatre, limitat. Per tant, es recomana confirmar assistència.

Més informació al blog de l’AADPC.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta