Maqueta de la nova Sala Beckett.

L’onzena edició de la trobada tindrà “el poder” com a tema de reflexió.

Les noves instal·lacions de la Sala Beckett, al carrer Pere IV 228 del barri de Poblenou, començaran a ser operatives a partir de l’11 de juliol. És la data prevista per a l’inici de la seva primera activitat oberta al públic, l’onzena edició de l’Obrador d’Estiu, la trobada internacional sobre nova dramatúrgia, malgrat que encara hi falta bona part de l’equipament escènic previst.

Per a Toni Casares, director de la sala, la nova Beckett neix com un gran equipament que respongui a les inquietuds del nostre temps i afronti les qüestions fonamentals de la condició humana. Per això, l’Obrador d’estiu és la primera de totes les activitats que tindran lloc a Poblenou.

El poder serà el tema al voltant del qual giren els encontres, les lectures i les activitats de creació. Entre els participants destaca el periodista Carles Capdevila, encarregat de la conferència inaugural que portarà com a títol Els poders: Viatge d’anada i tornada.

Altres novetats importants de l’edició seran el Programa Fabulamundi, un Taller internacional d’autores i autors emergents i el Projecte A.d.A (Autor dirigeix Autor), a més dels encontres i seminaris habituals de la mostra.

Per aquest Obrador d’Estiu 2016 ja han confirmat la seva presència autors de la mida de Martin Crimp, Alberto Conejero, José Sanchis Sinisterra, Pere Riera, Roger Bernat, Marta Buchaca, Neil LaBute, Marco Calvani o Gabriela Izcovich, entre d’altres figures que passaran per la nova Beckett fins al 16 de juliol.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta