Substituiran Jordi Gaspar, actual director.

Després de portar-se a terme un procediment obert per a la selecció de direcció artística de les edicions XXI i XXII, la companyia Cíclicus, integrada pels artistes Leandro Mendoza i Tanja Haupt, ha estat seleccionada com a responsable de la direcció artística de Trapezi-Fira del Circ de Catalunya. El nomenament ja és efectiu després de la signatura del corresponent decret. La durada del contracte es preveu per un any amb possibilitat de prorrogar-se a una altra edició.

La direcció artística de Trapezi de les darreres edicions havia recaigut en Jordi Gaspar, que finalitzarà la seva tasca el 31 de gener i que, segons el consistori, estarà treballant fins a l’últim moment per organitzar l’edició del 2017, prevista entre l’11 i el 14 de maig.

Tanja Haupt es dedica professionalment al circ des de l’any 1993 i ha participat en grups com ara Egizan, O Jarbanzo Negro, Circo-Teatro Kran, Circo Roncalli, Els Comediants, Los Circonauts, Circo Klezmer i Ses Altissimes.

La trajectòria de Leandro Mendoza, per la seva banda, comença a la ciutat de Buenos Aires tot i que fa vint anys que desenvolupa la seva feina a Catalunya, on destaquen espectacles de carrer i la docència a l’escola Rogelio Rivel de Barcelona. Tots dos van crear la companyia teatral Cíclicus l’any 2008.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta