‘La caputxeta galàctica’ d’Insectotròpics.

El jurat ha reconegut l’espectacle ‘La caputxeta galàctica’.

Aquesta nit ha tingut lloc al Teatre l’Atlàntida de Vic la gala d’entrega del Premi BBVA de Teatre, un dels guardons millor dotats de tot Catalunya. L’obra La caputxeta galàctica de la companyia Insectotròpics s’ha fet amb el guardó al millor espectacle per ser, segons el jurat, un espectacle innovador i arriscat, amb una intel·ligent i acurada fusió de llenguatges, i una perfecta combinació de l’espai visual i sonor. El premi que gaudirà aquesta producció consta d’una gira de quatre representacions per diversos teatres de Catalunya valorada en 16.000 euros.

Per la seva banda, en l’apartat d’actor i actriu premiats els guanyadors han estat Mònica Glaenzel pel seu paper a M.A.R.I.L.U.L.A i Ton Gras de la companyia Artmagnètic per l’obra MedeaMaterialMedea.

El jurat de la 15a edició del Premi BBVA de Teatre ha estat format pels actors Pep Ferrer i Pep Pla; l’actriu Amàlia Sancho; el programador de L’Atlàntida de Vic, Ramon Ferrer i el també actor i director del certamen, Joan Roura.

84 propostes teatrals han optat enguany al premi i cinc d’elles (Nadia de La Conquesta del Pol Sud; Confidències a Allà, de Sala Atrium; MedeaMaterialMedea, d’Artmagnètic; M.A.R.I.L.U.L.A, de La Lula Producccions i Locus Amoenus d’Atresbandes) han estat finalistes i s’han programat durant el mes d’abril amb motiu del concurs en equipaments de Valls, Vic, Tàrrega, Calldetenes i Berga.

Més informació sobre el Premi BBVA de Teatre.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta