Foto: Eva NietoUn dels espectacles de l’Spanish Theatre Company.

Textos de diversos actors es presentaran a Londres al llarg de la temporada vinent.

La Fundació SGAE i l’Spanish Theatre Company, companyia dirigida per l’actor i productor Jorge de Juan, han signat un conveni de col·laboració que afavorirà la difusió de la dramatúrgia espanyola (clàssica i contemporània) al país de Shakespeare, i que inclourà lectures dramatitzades i la posada en escena de textos teatrals al llarg d’aquest any.

Aquesta iniciativa és molt important per a nosaltres, que som la primera companyia espanyola de teatre a Londres. A mig termini suposa que la Spanish Theatre Company es posicioni com una plataforma d’internacionalització del talent escènic espanyol per a que arribi a un públic més ampli, exposa Jordi de Juan, director artístic de l’Spanish Theatre Company.

Per la seva banda, Manuel Aguilar, president de la Fundació SGAE, ha manifestat que un dels objectius de l’entitat per a aquest 2015 és difondre el repertori dels nostres socis en l’entorn internacional. Amb aquesta iniciativa volem que les arts escèniques espanyoles siguin més conegudes i reconegudes a Anglaterra, un país en què el teatre és un dels pilars de la seva cultura.

Amb aquest projecte, la Fundació SGAE referma la seva voluntat de difondre l’obra dels seus associats en l’entorn internacional. La lengua en pedazos, de Juan Mayorga (Canada Water Culture Space, 26 de juny), protagonitzarà la propera lectura d’un cicle que preveu presentar a la capital britànica textos d’autors com Sergi Belbel, Lluïsa Cunillé, Josep Maria Benet i Jornet, José Sanchis Sinisterra o Rodolf Sirera, entre d’altres.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta