Imatge promocional de l’espectacle ‘Tripula’ que es podrà veure al MiniGrec 2014.

El festival manté pressupost i treballa amb la xifra de 30 coproduccions

Ahir es va presentar la 38a edició del Grec Festival de Barcelona que tindrà lloc de l’1 al 31 de juliol amb una programació que, com és habitual, barrejarà teatre, dansa música i circ. La Fura dels Baus serà la companyia encarregada de l’espectacle inaugural gratuït el 30 de juny al Castell de Montjuïc. L’obra porta com a títol M.U.R.S i evocarà el concepte de setge dins dels actes de commemoració del Tricentenari.

La companyia Gallim Dance inaugurarà les funcions al Teatre Grec amb l’espectacle Wonderland l’1 de juliol, una coreografia que denuncia els perills de la uniformitat ambientada als EUA de l’època atòmica. L’espectacle Bartomeu encadenat de José Sanchis Sinisterra o Nevares d’Ignasi Roda són altres avenços presentats ahir en roda de premsa pel director del festival, Ramon Simó, que també va anunciar que el Grec treballa en 30 coproduccions i que la mostra mantindrà el pressupost respecte l’edició anterior.

Entre les apostes de Simó que tornen en aquesta edició es troba el MiniGrec, el cicle d’obres adreçat a públic familiar que es presenta el 27 de juliol farcit d’espectacles com Tripula de Farrés Brothers i Cia o L’ombra de Pinotxo de Néstor Navarro i Carolina Llacher, entre d’altres.

Més informació sobre els espectacles avançats a la pàgina web del festival.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta