Aficionats i experts hi treballen plegats per a un millor coneixement de les arts escèniques.

Organitzada pel Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques (MAE) de l’Institut del Teatre, el passat 7 de juliol va tenir lloc una activitat en la qual 36 usuaris van aconseguir identificar i documentar 1.250 imatges corresponents a 225 reportatges fotogràfics de diferents moments de l’escena catalana.

L’objectiu del programa és documentar i especialment identificar els artistes que surten a les fotografies, professionals que van exercir la seva activitat entre finals del segle XIX fins a l’actualitat, una tasca per a la qual es necessita gran nombre de persones amb una formació i coneixement molt específics. Hi van participar, per tant, des de professionals a aficionats passant per crítics o periodistes.

El projecte Te’n recordes continua i ho fa amb el suport de la ciutadania. Per participar només cal registrar-se a la pàgina del MAE. Per a més informació, el pròxim dia 15 de setembre a les 19 h la Biblioteca Francesc Candel de Barcelona acollirà una sessió explicativa del projecte.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta