Sònia Gómez presentarà ‘Hardheaded woman. Another piece’.

L’edició del cicle Noves Escenes presenta quatre espectacles fins al 31 de maig.

Una de les conseqüències directes de la crisi ha estat la falta d’inversió i promoció de companyies i projectes que treballen els nous llenguatges de l’escena. A la desaparició de cicles com els Radicals Lliure o el festival NEO s’ha afegit la manca d’interès dels grans equipament públics i privats per les companyies que treballen llenguatges més experimentals. Una de les mostres que s’ha mantingut malgrat la mala maror és el Noves Escenes que cada anys es presenta a la Pedrera.

El Noves Escenes 2016 es manté fidel a la seva voluntat de servir com a altaveu del teatre més compromès amb l’experimentació, un cicle que ens permet gaudir de concepcions de les arts escèniques amb possibilitats diferents d’incidència en l’espectador. Un mostrari de programació que coordina Jordi Fondevila i del que enguany formen part algunes de les companyies i artistes que més projecció exterior assoleixen i menys visibilitat interior experimenten.

Entre els espectacles que hi podrem veure figuren Afasians – The last conference de loscorderos·sc & ZA! (dimecres, 11 de maig, 20 h); Hardheaded woman. Another piece de la ballarina i coreògrafa Sonia Gómez (18 de maig); Club Fernando Pessoa de Societat Doctor Alonso (25 de maig); o l’elogiat treball A House in Asia d’Agrupación Señor Serrano, una triple reconstrucció de la mort de Bin Laden per mitjà d’objectes, maquetes i vídeo (31 de maig).

Més informació al web de La Pedrera.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta